Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2008

ΣΥΝΘΕΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΠΛΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Μακεδονία, 9 Οκτωβρίου 2008 μ.Χ.

ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΙΜΙΤΣ

= «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ …ΕΛΛΑΔΑΣ»


ΕΤΟΙΜΗ Η ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ «ΕΛΓΙΝ» ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ;


Μονοπωλιακή εκχώρηση του ονόματος «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» με την ανώδυνη προσθήκη του «Βόρεια», επιχειρεί η τελευταία αμερικανική πρόταση Νίμιτς, αφού παραδίδει σε Διεθνή Χρήση από τους Σκοπιανούς το ελληνικό όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!


Η Κυβέρνηση που τυχόν θα το αποδεχθεί, θα διαπράξει εθνικό έγκλημα, διότι με την υπογραφή της θα ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ τη χρήση του ονόματος «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» από τους Σκοπιανούς!


Δηλαδή θα χρησιμοποιούν οι Σκοπιανοί πλέον Διεθνώς και ανεμπόδιστα ως ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΟ τους το ελληνικό όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», ενώ η χώρα μας θα χρησιμοποιεί αντίστοιχα το «ΕΛΛΑΔΑ»!!!


Με αυτόν τον τρόπο, εκχωρεί όλα τα δικαιώματα και ιδίως το αντίκρισμα του ονόματος, στον χρήστη του ονόματος, που θα είναι τα Σκόπια, καθώς τα Σκόπια θα το χρησιμοποιούν στους Διεθνείς Οργανισμούς, και άρα θα ταυτίζονται με αυτό και όλα τα συναφή παράγωγά του (Μακεδονικός – Μακεδονική – Μακεδονικό)!!!


Και ενώ μέχρι τώρα η Ελλάδα μπορούσε να μπλοκάρει τη χρήση του ονόματος και να δηλώνει με το ΒΕΤΟ της ή την επίκληση της διεθνούς εκκρεμότητας του ζητήματος, ιδιοκτήτρια του ονόματος, στο μέλλον θα έχει απολέσει για πάντα το δικαίωμα αυτό, με αποτέλεσμα να μονοπωληθεί διεθνώς το ιστορικό ελληνικό όνομα από τα Σκόπια, για κάθε πολιτική, στρατιωτική, οικονομική και τουριστική χρήση!


«ΕΛΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» θα λένε τα διαφημιστικά σποτ στο CNN και κάτω σε μια γωνία με φευγαλέα και μικροσκοπικά γράμματα θα γράφει (εάν γράφει) «Δημοκρατία της Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»


«ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» θα γράφουν τα βιβλία και σε μια άκρη θα αναγράφουν Republic of N. MACEDONIA!


«ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ» θα γράφουν τα αγάλματα και τα μνημεία τους και άντε να μπορέσουν οι τουρίστες να διαχωρίσουν το «Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» από τον «Αλέξανδρο της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»…


Αυτά τα ελάχιστα παραδείγματα, αποδεικνύουν το μέγεθος της εθνικής καταστροφής και ήττας που θα υποστούμε και μάλιστα «οικειοθελώς», που έτσι μετατρέπεται σε ολοκάθαρη εθνική αυτοχειρία!


Οι Σκοπιανοί θα αποκαλούνται παντού, χωρίς να μπορούμε να το εμποδίσουμε πλέον «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ της Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ», αφού εκείνο που μένει είναι το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και όχι το «Βόρεια»! Όπως και στην περίπτωση του “FYRO MACEDONIA”, έμενε και τονιζόταν το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και όχι το «ΦΥΡΟ» …


Στο εξής, η Ελλάδα θα χάσει το όπλο των ΒΕΤΟ και δεν θα διαθέτει κανένα δικαίωμα και ατού πίεσης, αφού θα έχει κλείσει μόνη της, με την υπογραφή της το θέμα!


Επομένως, η Σκοπιανική προπαγάνδα θα απογειωθεί, ενώ θα ενισχύεται καθημερινά η διεθνής θέση και η οικονομία των Σκοπίων, σε βάρος της Ελλάδας


ΕΤΣΙ, με το «Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» (όπως και με οποιοδήποτε ονομασία που θα έχει μέσα το ελληνικό μας όνομα):


ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΗΛΙΝΤΕΝΤ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ»!

ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ» ΚΑΙ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!

ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ»!

ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΘΕΤΟΥΝ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ, ΔΗΘΕΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΤΩΝ “ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ” ΤΗΣ “ΑΛΥΤΡΩΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”…

ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ»!

ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ»!

ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ»!

ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»!!! (Διπλή Ονομασία)


Και ακόμη:

ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε. με δικαίωμα ΒΕΤΟ! Οι «Μακεδόνες της Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» θα έρχονται ανεμπόδιστα και χωρίς βίζα στη «Νότια Μακεδονία» και θα αγοράζουν ανεμπόδιστα με την αστείρευτη αχόρταγη ξένη βοήθεια, κάθε τι στη Βόρεια Ελλάδα!

ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, με δικαίωμα ΒΕΤΟ! Ο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ της Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» θα κάνει κοινά γυμνάσια με τον Ελληνικό… και ίσως παρελάσει καμιά φορά και στη συμμαχική …Θεσσαλονίκη…


Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.


Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ, ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!


Δεν θα εγκληματήσουμε! Ούτε φυσικά θα αυτοκτονήσουμε!



Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

3.500.000 ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Θεσσαλονίκη, Μακεδονία 9 Οκτωβρίου 2008 μ.Χ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: