Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑ, ΨΩΜΙΑΔΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΙΚΑ ΝΤΟΡΑ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Μακεδονία, 16 Οκτωβρίου 2009 μ.Χ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΦΛΕΓΟΝ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

«ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ» Η ΤΡΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Ν.Δ.


Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, είχε πολλές φορές προειδοποιήσει
ότι με ανεξαρτησία και υπό υπερκομματικό, εθνικό πρίσμα, θα παρεμβαίνει παντού, σε κάθε χώρο και γεγονός, το οποίο εμφανίζεται να σχετίζεται ή να έχει επιπτώσεις, βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα, στο φλέγον Ζήτημα των Σκοπίων!

Η διαδοχή στη Ν.Δ., για την υπερήττα της οποίας ευθύνεται το δίδυμο Καραμανλή-Ντόρας, σχετίζεται άμεσα με το Θέμα των Σκοπίων, διότι:

  1. Πρόκειται για διαδοχή στην Αξιωματική Αντιπολίτευση που πρέπει, όπως και το ΠΑΣΟΚ και κάθε άλλο Κόμμα, να επανέλθει στην αληθινή Κόκκινη Γραμμή του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών του 1992, περί μη αναγνώρισης των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία ή παράγωγά του, κάτι που αποτελεί έναν από τους αυτονόητους στόχους της Επιτροπής! Η εκλογή Αρχηγού της Ν.Δ. που θα προσυπογράφει τις κοινές θέσεις των αείμνηστων Κωνσταντίνου Καραμανλή και Ανδρέα Παπανδρέου, θα είναι μια τεράστια ανατροπή και στην Εξωτερική Πολιτική και στο Εσωτερικό Πολιτικό Πεδίο, που θα επηρεάσει και θα δρομολογήσει αντίστοιχη επαναφορά θέσεων και στο ΠΑΣΟΚ, ενώ κυρίως θα εμποδίσει αποτελεσματικά την επίτευξη κάθε ταπεινωτικής και συμβιβαστικής Σύνθετης Ονομασίας με την πλευρά των αλαζονικών πλαστογράφων και διεκδικητών της Μακεδονίας και του Μ. Αλεξάνδρου!
  2. Οι υποψήφιοι Πρόεδροι της Ν.Δ. διακρίνονται κυρίως για τις διαμετρικά αντίθετες θέσεις τους στο Σκοπιανικό!
  3. Η Ντόρα Μπακογιάννη, δοκιμάστηκε ως Υπουργός Εξωτερικών και απογοήτευσε απόλυτα, σχετικά με τη στάση και τις θέσεις της στο Σκοπιανικό, τόσο, που έφερε ακόμα και το αεροσκάφος του ΥΠΕΞ των Σκοπίων Μιλοσόσκι με διακριτικά MKD, δηλαδή «MaKeDonia» στην Κέρκυρα και έδωσε έγκριση πτήσης αεροσκάφους της «Δημοκρατίας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» μέσα στην ίδια την Ελλάδα των αληθινών Μακεδόνων! Επομένως είναι ευνόητο πως η Επιτροπή δεν επιθυμεί την Εκλογή της κας Ντόρας Μητσοτάκη-Μπακογιάννη σαν Προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, για λόγους υψίστου Εθνικού Συμφέροντος, παρότι αναγνωρίζει τα πολιτικά της προσόντα, που δεν αποδέχθηκε όμως ως ΥΠΕΞ να θέσει στην υπηρεσία της πάγιας Εθνικής Γραμμής στο Θέμα των Σκοπίων, όπως είχαμε ζητήσει τόσες και τόσες φορές!
  4. Η πολιτική της Ντόρας Μπακογιάννη στο Σκοπιανικό, δηλαδή η πολιτική της Σύνθετης Ονομασίας, απορρίφθηκε σαρωτικά με το αρνητικότατο αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών, όπως απορρίφθηκε το 1993 η σχετική πολιτική του κ. Μητσοτάκη, όπως απορρίφθηκε το 2004, η επιχειρούμενη μυστική διπλωματία για Σύνθετη Ονομασία της Κυβερνήσεως Σημίτη…
  5. Η κατάθεση των τριών άλλων ξεχωριστών υποψηφιοτήτων (Σαμαρά, Αβραμόπουλου, Ψωμιάδη), τριχοτομεί τον «πατριωτικό χώρο» της Ν.Δ. και μοιράζει στα τρία τη σχετική εκλογική βάση, δυναμώνοντας έτσι τις μαθηματικές πιθανότητες της κας Μπακογιάννη, όταν είναι επιπρόσθετα γνωστό, πως διαθέτει υποστηρικτές στον κλειστό κομματικό μηχανισμό, εφόσον προετοιμαζόταν χρόνια πιο μπροστά για αυτή την ώρα, ενώ οι υπόλοιποι ξεκινούν μόλις τώρα


ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΩΝ

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, θεωρεί επιβεβλημένη την κοινή συνεργασία των κ. Σαμαρά, Αβραμόπουλου, Ψωμιάδη, οπότε και είναι μαθηματικά βεβαία η νίκη τους από τώρα, προς το συμφέρον της Μακεδονίας!

Η δημιουργία ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ και η υποβολή μίας εκ των τριών υποψηφιοτήτων για λογαριασμό και των τριών, θα οδηγήσει σε μεγάλη νίκη και πραγματική ανατροπή του ελλαδικού πολιτικού σκηνικού, με τον αγνό πατριωτισμό να επανέρχεται ξανά επίσημα στο προσκήνιο, ενεργοποιώντας όλη τη δημιουργικότητα και όλες τις απενεργοποιημένες τεράστιες δυνάμεις και δυνατότητες των Ελλήνων!

Οι τρεις πολιτικοί άνδρες, οφείλουν να συναντηθούν και να συναποφασίσουν ΤΩΡΑ, ομόφωνα και αδελφικά, ποιος θα γίνει Πρόεδρος της Ν.Δ. και ποιοι θα γίνουν οι δύο ισότιμοι Αντιπρόεδροι, σε μια Τριανδρία, ισχυρή, δυναμική και πρωταγωνιστική στις πολιτικές εξελίξεις και τον επηρεασμό και την στροφή τελικά και της ίδιας της Κυβέρνησης στην αληθινή Κόκκινη Γραμμή στο Σκοπιανικό!

Μια τέτοια κίνηση, θα δώσει δείγμα γραφής και υψηλής ευθύνης, πνεύμα ομαδικότητας και εμπιστοσύνης, που θα δημιουργήσει συνθήκες θριαμβευτικής αποδοχής από την εκλογική βάση.


ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ …ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

Όσον αφορά την Κυβέρνηση του κ. Γ. Παπανδρέου, που έκανε πραγματικά θετικότατα σε γενικές γραμμές πρώτα βήματα, σημειώνουμε ότι έχει απογοητεύσει πάραυτα τους Μακεδόνες στο θέμα του «Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης», στην κατάργηση του οποίου προχώρησε αντιδημοκρατικά, αυθαίρετα και χωρίς «Έκθεση Ποιότητας», παρά την έγκαιρη, σαφή και ειλικρινά φιλική προειδοποίησή μας!

Η ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» από την ίδια την Ελλάδα, είναι μια απίστευτη και πρωτόγνωρη εθνική κατάντια!

Η ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» από το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, αποτελεί για τον Μακεδονικό Ελληνισμό «Casus Belli»!

ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ

Θυμίζουμε ότι η Επιτροπή πολέμησε ευθέως και δημόσια την Κυβέρνηση της Ν.Δ., ακριβοδίκαια, για την πολιτική της Σύνθετης Ονομασίας, όπως και θα πολεμήσει παντού και πάντα, όποια Κυβέρνηση συνεχίζει την ίδια ενδοτική «Αμερικανική» Γραμμή!

Η Επιτροπή, κράτησε καθαρό από όλες τις κομματικές αποχρώσεις τον σύγχρονο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ! Δεν υπέκυψε σε πιέσεις, εκβιασμούς ή διλλήματα! Ούτε ταυτίστηκε με μικροκομματικούς χώρους που χρησιμοποιούν ευκαιριακά το Σκοπιανό για να επιβιώσουν πολιτικά, εκμεταλλευόμενοι κατ΄ ουσίαν το βαθύ πατριωτικό αίσθημα του Ελληνισμού, που υπάρχει σε όλους τους κλασσικούς κομματικούς και ιδεολογικούς χώρους!

Κρατήσαμε τη «σημαία» ψηλά, ανεξάρτητα, καθαρά! Και είμαστε περήφανοι γι΄ αυτό! Δεν ταυτιστήκαμε με τους μεν ή τους δε! Εκφράζουμε το 99% του Παγκόσμιου γνήσιου Ελληνισμού! Δικαιούμαστε να παρεμβαίνουμε και θα παρεμβαίνουμε! Επειδή σε έναν τέτοιο αγώνα, η σιωπή και η αδιαφορία δεν ταιριάζει!

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι η ολόχρυση και εκτυφλωτική ΑΛΗΘΕΙΑ! Και η Αλήθεια στο τέλος θα κερδίσει! Θα λάμψει και θα θριαμβεύσει! Είναι θέμα χρόνου!

Και τότε ουαί στους μηδίσαντες…

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

3.500.000 ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Θεσσαλονίκη, Μακεδονία 16 Οκτωβρίου 2009 μ.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: