Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2008

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ...

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητοί γείτονες Σλαβοβαρδαριώτες (Σλαβοβούλγαροι),

εμείς οι αληθινοί ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

και σας αγαπάμε και σας θέλουμε μαζί μας στο ΝΑΤΟ και στην ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.



Ασφαλώς για να συμβεί αυτό το τελευταίο, θα πρέπει να δείξετε καλή συμπεριφορά, που αυτό συνεπάγετε με τις παρακάτω προϋποθέσεις:


-Ν΄αντιδράσετε μαζικά και να σταματήσετε την προπαγανδιστική δράση μιας συγκεκριμένης μερίδας συμπατριωτών σας, που δυστηχώς, δηλητηριάζουν τις καλές γειτονικές και φιλικές σχέσεις των δύο λαών μας, δημιουργώντας τα γνωστά προβλήματα... Παράλληλα, ν΄απαιτήσετε από τους πλαστογράφους πολιτικούς σας, που σας οδήγησαν σ΄αυτή τη πλάνη, απο το 1944 και μετέπειτα, να σοβαρευτούν, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να σταματήσουν να παίζουν με το μέλλον του κράτους σας !!!

-Να δείτε επιτέλους την αλήθεια κατάματα και να σταματήσετε να κλέβετε, να καπηλεύεστε και να πλαστογραφείτε την ιστορία μας. Άλλωστε είναι χιλιάδες τα ευρήματα που μαρτυρούν την Ελληνικότητα της Μακεδονίας !!!

-Ν΄αποκαταστήσετε απο την δική σας πλευρά, την ιστορική αλήθεια για την
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, δηλώνοντας εγγράφως το αυτονόητο... ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και η ένδοξη ιστορία της, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ελληνικής Ιστορίας και Επικράτειας και να τημίσετε την υπογραφή που βάλατε το 1995 στην Ενδιάμεση Συμφωνία, δεχόμενοι ένα νέο όνομα για τη χώρα σας, που ν΄αρμόζει στην ιστορική πραγματικότητα της περιοχής των Βαλκανίων και στη Σλαβική καταγωγή σας (π.χ. ΚΕΝΤΡΟΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΒΑΡΔΑΡΙΑ, ΣΛΑΒΟΒΑΡΔΑΡΙΑ, κτλ. ) !!!

-Να σταματήσετε την καταπίεση της
Ελληνικής Μακεδονικής μειονότητος εντός της εδαφικής επικράτειας του κράτους σας !!!


Εμείς οι καλοί σας γείτονες, σας αγαπάμε και ευελπιστούμε να λογικευτείτε !!!


Ταυτόχρονα σας προειδοποιούμε:

Ότι εάν δε λογικευτείτε και συνεχίσετε να μας προκαλείτε με την ίδια και ολοένα αυξανόμενη, άνευ λόγου και ουσίας, προπαγανδιστική πολιτική σας...

Τότε, να ξέρετε ότι θα΄ναι πλέον θέμα ελαχίστου χρόνου, να ξεχειλίσει το ποτήρι της υπομονής μας και να μας αναγκάσετε σε πράξεις που βέβαια καθόλου δεν μας εκφράζουν και δεν επιθυμούμε και τ΄αποτελέσματά τους μπορείτε να τα δείτε στη παρακάτω εικόνα...



Τι λες κι εσύ Νικολάκη; Θα λογικευτείτε και θα κόψετε την προπαγάνδα;

Άντε γιατί η υπομονή μας εξαντλείτε κι εμείς δεν μασάμε...

Makedonier (Μακεδόνας)

1 σχόλιο:

Makedonien ist Griechenland είπε...

orea selida, etsi theloun ta skoupidia allios den ßlepo na simorphothoun ;-)


efxaristo gia to post sou, kali synexia