Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

ΧΑΝΟΥΝΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ... ΚΑΙ Ο ΓΚΛΙΓΚΟΡΟΦ ΖΗΤΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ

Έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν πλέον και οι ίδιοι οι Σκοπιανοί, πως με αυτή τους τη τακτική και τις συνεχιζόμενες προκλήσεις τους, ότι ολοένα και περισσότερο χάνουν αρκετούς από τους υποστηρικτές τους για στο θέμα της επίσημης και οριστικής ονομασίας του κράτους τους, ασχέτως αν έχουν τη στήριξη γνωστών κύκλων που τους βοηθούν και τους συμβουλεύουν.

Στις 22/03/2009, πριν ακριβώς μια εβδομάδα... και ο ίδιος ο Κίρο Γκλιγκόροφ, ένας γερόλυκος της πολιτικής και πρώην Πρόεδρος τους, μέσω τηλεοπτικής συνέντευξης που παραχώρησε στο μεγαλύτερο σταθμό των Σκοπίων-Α1 και τη δημοσιογράφο Μπιλγιάνα Σεκουλόφσκα, ζήτησε... ένα συμβιβασμό με την Ελλάδα!!!
( ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; )

Είπε μάλιστα, μεταξύ των άλλων...
"Οι έλληνες έχουν το μεγαλύτερο γεωγραφικό κομμάτι της Μακεδονίας και πρέπει να το σεβαστούμε αυτό!" ( ΝΑ... ΤΙ ΚΑΝΕΙ, Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ... )

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗΤΕ Κ. ΓΚΛΙΓΚΟΡΟΦ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΠΑΛΗΦΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗ ΣΛΑΒΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΩΣ ΛΑΟΣ, ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.
------------------------------------------------------------------------------------------------
ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ:

Словенска Филхеленска Мрежа - Slavic Philhellenic Network
ΔΕΙΤΕ ΤΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: