Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

3 γκολάκια για τη πλάκα έριξε η Εθνική Ελπίδων στους Σκοπιανούς

Η εθνική μας ομάδα των ελπίδων μπήκε «με το δεξί» στον 9ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, καθώς νίκησε 3-1 τα Σκόπια στην Τρίπολη.

Η Ελληνική ομάδα ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 7ο λεπτό με το πλασέ του Κωνσταντίνου Μήτρογλου. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού ήταν ο σκόρερ και του δεύτερου τέρματος της «γαλανόλευκης» στο 49'. Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των Ελλήνων για το 2-0, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν αμέσως σε 2-1 με το σουτ του (Αλβανού!!!) Φαζλί.

Τελικά η εθνική μας ομάδα «κλείδωσε» το ματς στο 61ο λεπτό, όταν μετά από ωραία ενέργεια του Δημούτσου από πλάγια, ο τελευταίος «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον Ιωαννίδη, που έκανε το τελικό 3-1. Ο Κώστας Μήτρογλου είχε δοκάρι στο 68', ενώ στις καθυστερήσεις, ο φορ του Ολυμπιακού αποχώρησε τραυματίας.

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ: Στρατηλάτης. Αργυρίου (64' Ταχτσίδης), Σιόβας, Παπάζογλου Μπουκουβάλας, Νίνης (81' Λαμπρόπουλος), Παπαδόπουλος, Πλιάτσικας (58' Δημούτσος), Σιάκκας, Ιωαννίδης, Μήτρογλου

ΣΚΟΠΙΑ: Ναουμόφσκι, Μπλαζέφσκι (56'Ναιντόφσκι), Λοστόφσκι, Γκεογκιέσφκι, Σιμόφσκι, Στόικοφ, Σελμάνι, Ιβανόφσκι (71'Κοστενκόφσκι), Ιμπραήμι, Γκεοργκίεφ (46' Βελκόσκι),Φαζλί

Διαιτητής: Πρίχοντα (Τσεχία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: