Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

6 Μήνες φυλάκιση -και λίγοι ήταν...- για επίθεση σε 12χρονο αγόρι (ο λόγος για το Ν. Τσαρκνιά)!!!

Πηγή: Παναγιώτης Σαββίδης
(Ευχαριστούμε τον Κωνσταντίνο Γρηγορ. από τη Θεσσαλονίκη, για τη σχετική ενημέρωση.)

(ΣΗΜ.: ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ blog)

Τραγουδούσε το «Μακεδονία ξακουστή» και τον έστειλε στο… νοσοκομείο. Ο λόγος για τον Νικόδημο Τσαρκνιά, ο οποίος, αν και αποσχηματίστηκε το 1993, όχι μόνο συνεχίζει να κυκλοφορεί με ράσο, αλλά αυτοαποκαλείται και «επίσκοπος της… Αιγαιακής Μακεδονίας», ρίχνοντας νερό στο μύλο της προπαγάνδας των Σκοπίων για ύπαρξη «μακεδονικής» μειονότητας στη χώρα μας.
( ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΟΜΑΣΤΕ, ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΠΛΑ... ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΠΛΑΝΕΥΤΡΑ, ΕΙΣΑΙ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΨΕΥΤΡΑ !!! -ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΠΡΟΧΘΕΣ... (11.03.2009) ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: "ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΥΘΕΩΣ, ΟΠΩΣ ΤΗ ΝΙΩΘΩ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΕΡΟΣ ΚΑΜΙΑΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ." )


Επίθεση σε 12χρονο αγόρι

Στις 17/11/2002 (ΚΑΙ ΤΙ... ΜΕΡΑ!), στην Αριδαία, ο κ. Τσαρκνιάς (ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ) επιτέθηκε σε ένα 12χρονο αγόρι, τραυματίζοντάς το στο δεξί μάτι και τον αυχένα, επειδή νωρίτερα μαζί με φίλους του τραγουδούσε το «Μακεδονία ξακουστή». Αποτέλεσμα ήταν να διακομισθεί το παιδί στο νοσοκομείο Έδεσσας και να νοσηλευτεί για δύο ημέρες, ενώ οι γονείς του κατέθεσαν μήνυση για «επικίνδυνη σωματική βλάβη».

Τόσο στο πρωτόδικο, όσο και στο Εφετείο, που εκδικάστηκε στις 10/3/2009, ο κ. Τσαρκνιάς καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση. (ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΗΤΑΝ...)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: ΜΗΝ ΤΟ ΦΤΥΝΕΤΕ. ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ ΣΑΛΙΟ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: