Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Η Microsoft αναγνωρίζει την FYROM, ως FYROM


Η αμερικανική κολοσσός της πληροφορικής Microsoft επανήλθε στη κανονικότητα και αναγνωρίζει πλέον τη πολυεθνική κεντροβαλκανική δημοκρατία των Σκοπίων, με την επίσημη κατά τον ΟΗΕ, προσωρινή της ονομασία, δηλαδή ως FYROM, ή στα ελληνικά ως ΠΓΔΜ.

Άξια αναφοράς είναι η κινητοποίηση από δεκάδες χιλιάδες έλληνες και φιλέλληνες χρήστες του διαδυκτύου και παράλληλα πελάτες της Microsoft ανά την υφήλιο, οι οποίοι απαίτησαν από τον αμερικανική κολοσσό να συμμορφωθεί με την κανονικότητα και διεθνή νομιμότητα και να αναγνωρίσει την γείτονα, με την επίσημη κατά των ΟΗΕ, προσωρινή της ονομασία. Γεγονός το οποίο επετεύχθη και σε συνδυασμό με την επίσημη υποστήριξη του ιδίου αιτήματος, από την επίσημη ελληνική πολιτεία, η οποία προ ολίγων μηνών υπόγραψε και επίσημη συμφωνία με τη Microsoft, για προμήθειες λογισμικού.
Έπειτα από μία διετή περίοδο πιστής προσήλωσης στις αποφάσεις της πολιτικής Μπούς, η Microsoft από τις αρχές Ιουνίου, επανήλθε στη κανονικότητα, σεβόμενη την απαίτηση των καλών της πελατών ελλήνων, που είναι και αριθμητικά, κατά πολύ περισσότεροι από τους αντίστοιχους της ΠΓΔΜ και της διασποράς της.

Από το συγκεκριμένο γεγονός διδασκόμαστε ότι,
όταν είμαστε ενωμένοι, είμαστε ασφαλώς περισσότεροι, μας αντιμετωπίζουν καλύτερα και με μεγαλύτερη προσοχή και έχουμε περισσότερες πιθανότητες για θετική έκβαση κάθε αποτελέσματος.

Άρα, η ισχύς εν τη ενώσει!!!
Και ο νοών νοείτω...

Δεν υπάρχουν σχόλια: